Login
  
 

Missie

Geditrof is als verdeler van sportprijzen marktleider binnen België. Vanuit onze vestiging in Waasmunster exporteren wij dagelijks trofeeën, medailles en andere gerelateerde producten naar zowel binnen-als buitenland. Door onze optimale voorraad en een vlotte interne werking zijn wij in staat om kort op de bal te spelen en bestellingen snel te verwerken. Onze klanten kunnen er op deze manier op rekenen dat zij op tijd geleverd zullen worden.

Producten

Sportprijzen is een erg ruim begrip. Dit vertaalt zich dan ook in de waaier aan kwalitatieve producten die wij aanbieden. Onze 240 pagina's dikke catalogus omvat verschillende soorten artikelen in verschillende prijsklassen. Op zoek naar een prachtige metalen trofee voor de kampioen of net eerder naar een leuke medaille als aandenken voor alle deelnemers? Wij hebben de perfecte producten voor elk evenement en voor elk budget.

Design

Als leverancier vinden wij het erg belangrijk om snel in te spelen op de veranderingen in de markt. Daarom wordt onze collectie ieder jaar met veel zorg samengesteld. We volgen niet alleen trends op de voet op, maar gaan ook zelf aan de slag om net die producten te kunnen aanbieden waar onze klanten naar op zoek zijn. Om deze reden hechten wij ook veel belang aan hun feedback. Het resultaat van deze constante wisselwerking is een uitgebreide collectie met zelf ontworpen lijnen en exclusieve producten die nergens anders te koop zijn.

Service

Bij Geditrof staat de klant op de eerste plaats. Om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen staan onze medewerkers van maandag tot vrijdag paraat. U kunt ons steeds bereiken per telefoon en via e-mail. Daarnaast werken wij voor het verzenden van bestellingen samen met verschillende betrouwbare transporteurs en dit aan scherpe prijzen. En mocht er toch iets mislopen? Dan wordt uw probleem snel en professioneel verholpen.

Personalisatie

Geditrof onderscheidt zich van andere groothandels door zijn uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Of u nu een logo in kleur wenst voor op een medaille of een persoonlijke gravure op een glaswerk, Geditrof is uitgerust met de nodige machines om de bestelling volledig aan te passen aan uw wensen. Voor een compleet overzicht van onze personalisatiemogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze servicefolder.


Contact

  • Grote Baan 117
    9250 Waasmunster
    België
  • T +32 (0)9.346.77.77
  • E info@geditrof.be